Over ons

Leer ons kennen: jouw tuinvrienden
Hero image

Jarda tuinen is ontstaan uit de passie voor de Natuur & landschappen.

Bij Jarda Tuinen brengen wij het buiten- en binnenleven met elkaar in verbinding. Onze passie voor het creëren van aangename, mooie, warme en gezellige buitenruimtes maakt ons werk een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Bij ons vindt u een prachtig team van gepassioneerde mensen die het verschil maken voor zowel grote als kleine opdrachtgevers.
Wij bieden een breed scala aan diensten, van tuinonderhoud tot het plaatsen van overkappingen en veranda's, schuttingen en bedrijfstuinen, en alles daartussenin. Bij Jarda Tuinen zijn vakmanschap en de keuze van materialen van cruciaal belang om het beste resultaat te bereiken. Samen met onze opdrachtgevers nemen wij alle keuzes door om een droomplek te creëren waar men puur van kan genieten.
Wij streven naar transparante samenwerkingen, waarin alles goed wordt uitgelegd en besproken, zonder verrassingen achteraf. Met onze mooie regionale samenwerkingen zijn wij in staat om elke klus aan te nemen en te klaren. Jarda Tuinen: uw partner voor het creëren van uw droomtuin.
Onze Missie
Onze Visie
Ondersteuningsteam
Klanten Vertrouwen

Plaatsen van Overkappingen Schuttingen & Varanda's.

Ons gedreven Team

Ons gepassioneerde team deelt deze visie en zet zich elke dag in om deze droom te realiseren voor onze klanten. Of het nu gaat om een grote landelijke tuin of een knusse stadstuin, de voldoening van het zien van blije gezichten wanneer klanten hun nieuwe of opgeknapte tuin zien, is waar we het voor doen.

Wij hebben de Oplossing voor jouw Tuin.